Jelzáloghitel: ingatlanhitelek Hitelkiváltás, más néven hitelcsere
Ingatlanhitelek

A jelzálog alapú hitel ingatlan fedezete mellett nyújtott kölcsön, amit a fedezetlen hiteleknél (pl. személyi hitel, kölcsön) alacsonyabb kamat és jóval hosszabb futamidő, így alacsonyabb havi fizetendő törlesztőrészletek jellemzik.

Osztrák hitel

Az osztrák jelzáloghitel egy olyan jelzáloghitel, amelyet magyarországi ügyfeleknek folyósít egy ausztriai bank. Mivel a szomszédban egészen mások a hitelfelvétel feltételei, megéri megismerkedni az osztrák hitel kondícióival. Háta Önnek is éppen erre van szüksége, és még csak nem is tud róla, hogy problémáira az osztrák hitel jelenti a megoldást!

Mivel a hitelt Ausztriából utalják, természetes, hogy nem számít, hogy valaki szerepel a KHR-listán, hiszen ott nincs hozzáférésük a magyar adósnyilvántartáshoz. További előny, hogy a hitel fedezetéül szolgáló ingatlan (mely általában lakóingatlan, de lehet bármi más is, ha a bank azt elfogadja: kert, telek, iroda, üzlethelyiség stb.) akár kiskorú nevén is szerepelhet. A felvételhez általában nincs szükség jövedelemigazolásra, tehát ha nincs igazolható jövedelme, vagy az meglehetősen alacsony, az osztrák hitel felvételénél nem számít. A hitel természetesen csak euróban vehető fel, jelenleg, a forint erősödésének idején azonban ez egy komoly előny. A legkisebb igényelhető összeg 5 000 000 forint. További pozitívum, hogy nem havonta, hanem három havonta kell törleszteni, és a törlesztéssel Ön nem csupán a kamatot csökkenti (mint az itthon szokásos), hanem már az első részlettől kezdve a tőkét is. Az osztrák hitel szabad felhasználású, arra költi, amire csak kívánja: cégalapítás, fejlesztés, ingatlan vagy ingóság megvétele stb.

Osztrák jelzáloghitel kalkulátor »

A hitel egyetlen hátránya a számos felsorolt előny mellett, hogy a magyar hitellel ellentétben az ingatlan becsült piaci értékének 50%-áig vehető fel. Ezért előfordulhat, hogy több ingatlan bevonására is szükség lehet egy komolyabb összeg felvétele esetén. Az osztrák jelzáloghitelnek ugyanis nincs felső határa.

Iratkozzon fel a Jelzáloghitel.hu
díjmentes hírlevelére!

Hírlevelünkben tájékoztatjuk
az ingatlanhitelek világának híreiről, kedvezményes ajánlatokról.

NÉV:
E-MAIL:
Adatait bizalmasan kezeljük.