Jelzáloghitel: ingatlanhitelek Hitelkiváltás, más néven hitelcsere
Ingatlanhitelek

A jelzálog alapú hitel ingatlan fedezete mellett nyújtott kölcsön, amit a fedezetlen hiteleknél (pl. személyi hitel, kölcsön) alacsonyabb kamat és jóval hosszabb futamidő, így alacsonyabb havi fizetendő törlesztőrészletek jellemzik.

Lakáshitel

A lakáshitelek piacán kizárólag jelzáloghitelek szerepelnek. Vajon ez könnyebbé teszi a választást vagy éppen nehezebbé? Ha minket választ hitele kiválasztásához és ügyintézéséhez, akkor bizonyára könnyebbé!

Cégünk több éves tapasztalattal, több ezer elintézett hitellel várja leendő ügyfeleit. A jelzáloghitelek és azonban belül is a lakáshitelek intézése terén szerzett gyakorlatunk garantálja, hogy Ön is elégedett lesz szolgáltatásunkkal. Mi megkeressük Önnek a piac legjobb hitelét, majd teljesen ingyenesen segítünk a hitelfelvételben is. Miért fordulna máshoz? Ne fárassza magát a részletekkel, az utánjárással, inkább bízzon meg egy szakértőkből álló közösséget!

Online lakashitel kalkulátor »

A lakáshitelek piacán fellendülés várható, a lakástámogatási rendszer átalakításával (magyarul a megvonásokkal) nagyobb hitelösszeg felvételére lesz szükség, mint ezelőtt. Egy több millió forintos többletköltség esetén már egyáltalán nem mindegy, hogy milyen feltételekkel jut hozzá a lakáskölcsönhöz. A legjobb konstrukció kiválasztásában körültekintésre, a piac folyamatos figyelésére lenne szükség – ha erre nincs lehetősége, mi elvégezzük azt, és Önnek már csak a munkánk gyümölcseit kell élveznie. Természetesen ingyen.

A lakáscélú jelzáloghiteleket felhasználhatja építésre, bővítésre, vásárlásra, új vagy használt lakáshoz, házhoz egyaránt. A legkisebb igényelhető összeg 1 000 000, a legnagyobb pedig 30 000 000 forint. Természetesen a felkínált ingatlan értéke határozza meg, hogy mekkora hitel adható ki. A bankok általában úgy számolnak, hogy az ingatlan piaci értékének 50-75%-a helyezhető ki az ügyfélhez. Vásárlás esetén a felajánlott ingatlan lehet a megvásárolni kívánt építmény, de lehet egy, már a tulajdonos nevén levő másik ingatlan is.

Iratkozzon fel a Jelzáloghitel.hu
díjmentes hírlevelére!

Hírlevelünkben tájékoztatjuk
az ingatlanhitelek világának híreiről, kedvezményes ajánlatokról.

NÉV:
E-MAIL:
Adatait bizalmasan kezeljük.