Jelzáloghitel: ingatlanhitelek Hitelkiváltás, más néven hitelcsere
Ingatlanhitelek

A jelzálog alapú hitel ingatlan fedezete mellett nyújtott kölcsön, amit a fedezetlen hiteleknél (pl. személyi hitel, kölcsön) alacsonyabb kamat és jóval hosszabb futamidő, így alacsonyabb havi fizetendő törlesztőrészletek jellemzik.

Válasszon az alábbi kalkulátorok közül:

A szabad felhasználású hitel felvétele előtt készítsen előzetes számítást. Állítsa be a futamidőt, írja be a felvenni kívánt összeget, és nézze meg, nagyjából milyen törlesztőrészletekre számíthat! A kalkuláció után az Ajánlatkérés gombra kattintva veheti fel munkatársainkkal a kapcsolatot.

A KHR-listás ügyfeleknek ajánlott jelzáloghitel felvétele előtt készítsen előzetes számítást. Állítsa be a futamidőt, és az összeget, és számítsa ki, körülbelül milyen törlesztőrészletekre számíthat! Az Ajánlatkérés gombra kattintva ezután felveheti munkatársainkkal a kapcsolatot.

A jelzálog alapú lakáshitel felvételéhez készítsen előzetes becslést. A futamidőt és a felvenni kívánt összeget megadása után kiszámíthatja, milyen törlesztőrészletekre számíthat! A kalkuláció után az Ajánlatkérés gombra kattintva felveheti velünk a kapcsolatot.

A hitelkiváltó hitel igénylése előtt készítsen előzetes számítást. Állítsa be a futamidőt, írja be a felvenni kívánt összeget, és megnézheti körülbelül milyen törlesztőrészletekre számíthat! A becslés megtekintése után kattintson az Ajánlatkérés gombra, hogy munkatársaink felvehessék Önnel a kapcsolatot.

Iratkozzon fel a Jelzáloghitel.hu
díjmentes hírlevelére!

Hírlevelünkben tájékoztatjuk
az ingatlanhitelek világának híreiről, kedvezményes ajánlatokról.

NÉV:
E-MAIL:
Adatait bizalmasan kezeljük.