Jelzáloghitel: ingatlanhitelek Hitelkiváltás, más néven hitelcsere
Ingatlanhitelek

A jelzálog alapú hitel ingatlan fedezete mellett nyújtott kölcsön, amit a fedezetlen hiteleknél (pl. személyi hitel, kölcsön) alacsonyabb kamat és jóval hosszabb futamidő, így alacsonyabb havi fizetendő törlesztőrészletek jellemzik.

Hitelkiváltás, hitelcsere

A hitelkiváltás az egyik legkedveltebb hitelfelvételi forma. Hogy miért? Ki ne akarná könnyebbé tenni a helyzetét? Kevesebbet fizetni havonta, tehát meglevő hitelét jobbra cserélni? Azt gondolta, hogy ez nem járható út? Minálunk megvan a megoldás – a jelzálog alapú, hitelkiváltó hitel!

A bankok a hitelversenyben igyekeznek az élen járni, ezt pedig nem csupán úgy lehet elérni, ha új ügyfeleket toboroznak az utcáról, hanem úgy is, ha más bankoktól csábítanak át ügyfeleket. Ezzel két legyet ütnek egy csapásra: a saját ügyfélkörük növekszik, egy másik banké csökken. Így már érthető, hogy miért ilyen éles verseny, miért kínálnak a bankok olyan hiteleket, amelyekkel kizárólag az a céljuk, hogy egy másik banknál levő rossz hitel gazdáit magukhoz vonzzák.

Online hitelkiváltás kalkulátor »

A hitelkiváltás lényege tehát, hogy egy meglevő rossz hitel helyett Önnek egy jobbat – vagyis olcsóbbat – kelljen fizetnie. Ehhez persze először meg kellene tudnia, hogy a mostani hitelénél van-e olcsóbb, ahol a havi törlesztőrészlet kevesebb. Akár azért, mert valóban kevesebb, akár mert hosszabb futamidőre lehet átváltani, tehát így csökken a havonta fizetendő összeg. Önnek azonban feltehetően nincs annyi ideje, hogy ilyesmiknek utánanézzen. Akkor hol a megoldás?

A megoldás nálunk van. Több éves tapasztalattal, számos banki kapcsolattal várjuk megkeresését, hogy kiválaszthassuk Önnek a legjobb hitelkiváltó kölcsönt a piacról. Ha régen vette fel hitelét, bizonyára van jobb feltételekkel felvehető kölcsön a piacon. Ha mostanában kért hitelt egy banktól, akkor is elképzelhető, hogy van másik, olcsóbb kölcsön, amivel kiválthatja a korábbit. A banki verseny erősödése és saját tapasztalataink legalábbis erre engednek következtetni.

Mi jelzálogalapú hiteleket kínálunk Önnek, alacsony kamatozással, hosszú futamidővel, egyszerű hitelbírálattal. Az online kalkulátor segítségével előzetes számítást készíthet, és megnézheti, tudunk-e Önnek a mostaninál jobb hitelt szerezni. Ehhez csupán egy ingatlanra van szüksége, amely megterhelhető. Az ügyintézést csak bízza ránk!

Iratkozzon fel a Jelzáloghitel.hu
díjmentes hírlevelére!

Hírlevelünkben tájékoztatjuk
az ingatlanhitelek világának híreiről, kedvezményes ajánlatokról.

NÉV:
E-MAIL:
Adatait bizalmasan kezeljük.