Jelzáloghitel: ingatlanhitelek Hitelkiváltás, más néven hitelcsere
Ingatlanhitelek

A jelzálog alapú hitel ingatlan fedezete mellett nyújtott kölcsön, amit a fedezetlen hiteleknél (pl. személyi hitel, kölcsön) alacsonyabb kamat és jóval hosszabb futamidő, így alacsonyabb havi fizetendő törlesztőrészletek jellemzik.

Jelzáloghitel BAR-listásoknak

A KHR-lista olyan, mint egy labirintus: könnyen bejutunk, de aztán elég körülményes kikeveredni belőle. Volt már Önnek is olyan érzése, hogy nem akarnak hitelt adni a bankok? Hogy udvarias mosollyal, kissé kínos helyzetben köszönik meg érdeklődését, majd valami ostoba, átlátszó indokkal elhajtják a bankból?

Nem értette, hogy mi lehet a probléma? Elméletileg a bankoknak értesíteni kellene Önt, ha KHR-listára teszik – sőt előtte, hogy Ön meg tudjon lépni valamit –, legalábbis ez a törvényi kötelezettségük. De az egyoldalú szerződésmódosítás kijátszására tett lépéseket ismerve már semmin sem csodálkozhatunk.

BAR-listás hitel kalkulátor »

Az adóslista tehát igazi nyűg tud lenni. Nem fér hozzá az Ön által kívánt hitelhez valamilyen régi botlás miatt, vagy azért, mert egy hitele, aminek kapcsán feketelistára tették, még most is él.

Nos, cégünk tudja a megoldást! Számos banki kapcsolattal, hosszú évek során felgyülemlett tapasztalattal várjuk az ügyfelek megkeresését. Jelzáloghiteleket kínálunk azoknak is, akik máshol nem kapnak hitelt – mi ismerjük a bankok széfjét kinyitó kulcsot. Bízza ránk hitele megszerzését, méghozzá ingyen!

Cégünk jelzáloghitelek közvetítésével foglalkozik – ez a hitelfajta és komoly tapasztalatunk a garancia arra, hogy Ön a legjobb szolgáltatás keretében a legjobb hitelt kapja. A jelzáloghitel a legerősebb biztosítékkal rendelkező hitel, hiszen a jelzálogtárgy elárverezhető, ha az adós nem fizet. Ezért vannak a bankok tarsolyában KHR-listás ügyfeleknek is szóló hitelek. Ön nyilván a legjobb, legolcsóbb hitelre vágyik. Ennek a felkutatásában pedig mi lehetünk a segítségére. Ráadásul cégünk semmilyen díjat nem számít fel az ügyintézésért!

Iratkozzon fel a Jelzáloghitel.hu
díjmentes hírlevelére!

Hírlevelünkben tájékoztatjuk
az ingatlanhitelek világának híreiről, kedvezményes ajánlatokról.

NÉV:
E-MAIL:
Adatait bizalmasan kezeljük.