Jelzáloghitel: ingatlanhitelek Hitelkiváltás, más néven hitelcsere
Ingatlanhitelek

A jelzálog alapú hitel ingatlan fedezete mellett nyújtott kölcsön, amit a fedezetlen hiteleknél (pl. személyi hitel, kölcsön) alacsonyabb kamat és jóval hosszabb futamidő, így alacsonyabb havi fizetendő törlesztőrészletek jellemzik.

Adósságrendező hitel

Az adósságrendező hitel a hitelkiváltás egyik formája. Míg az utóbbi kifejezést inkább arra az esetre használjuk, amikor valaki egy rossz hitelét (magas törlesztőrészlet vagy más probléma) egy másik, sokkal jobb hitelre cseréli, az adósságrendezés ennél többet jelent: több hitel kiváltását, egyszerűbb, átlátható pénzügyi helyzetet, kamatcsökkentést, a kockázatok elkerülését.

Az adósságrendező hitel célja, hogy régi, rossz hitelei helyett olyan hitelt fizessen, amelynek sokkal jobbak a kondíciói. A banki verseny miatt nagyon is lehetséges, hogy régi hiteleit jobbra cserélheti, mint ahogyan más területeken (számítástechnika, autók) is előfordul, hogy a régi konstrukciók ára ma már töredéke az egykorinak. Egy banki hitel esetén erre természetesen nem számíthat, azonban jobb feltételeket találhat.

Adósságrendező hitel kalkulátor »

Az adósságrendező hitel kalkulátor segítségével gyorsan és egyszerűen kiszámíthatja, mekkora törlesztőrészleteket kell majd havonta fizetnie, ha meglévő hiteleit egy új, sokkal kedvezőbb feltételekkel rendelkező hitellé alakítja.

Iratkozzon fel a Jelzáloghitel.hu
díjmentes hírlevelére!

Hírlevelünkben tájékoztatjuk
az ingatlanhitelek világának híreiről, kedvezményes ajánlatokról.

NÉV:
E-MAIL:
Adatait bizalmasan kezeljük.